LOGIN
EDIT SITE
AVAILABLE STUDIO'S
FACEBOOK
Pakhuis Wilhelmina

Architectenbureau
Cees Vellekoop

Biography

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie, transformatie en participatie. Door alternatieven te verkennen ontstaat kwaliteit in het plan in overleg met betrokkenen.

Bij het renovatieontwerp ontstaan nieuwe mogelijkheden. We her-gebruiken het gebouw door ruimtelijke en duurzame kwaliteiten eraan toe te voegen. Veel vernieuwende kracht ligt in het gevelontwerp; met installatietechniek ondersteunen we dit. De gevel is de eerste duurzame drager van het gebouw. Verrijking van de buitenschil levert een modern aantrekkelijke vorm aan het gebouw in combinatie met een gezond binnenklimaat en ingenieuze geveltechnologie. De gevel bindt kwaliteit, door isolatie, opwekking, zonwering, verwarming, koeling, ventilatie, textuur en representatie op elkaar af te stemmen. Met een adaptieve gevel kunnen we op de wisselende ritmes van dag en nacht en de seizoenen te reageren.

Bij renovatie of transformatie ligt het vakmanschap in het detail en de betrokkenheid. In het ontwerp tussen wens en haalbaarheid, ontstaan vaak extra kwaliteiten die op het eerste gezicht niet kunnen.

Ontwerpen is in zekere zin uitvinden.